Close

AMMATTITAITOISTA JA LUOTETTAVAA SIIVOUSPALVELUA


Saat kauttamme ammattitaitoiset ja kattavat allergia-, koti-, muutto-, remontti-, toimisto-, porras- sekä yrityssiivoukset. Työntekijämme koulutetaan tehtävään ja ammattitaitoa pidämme yllä jatkuvalla laadun seurannalla.


 Toimimme ISO 22000 laatujärjestelmän pohjalta joka sisältää mm. kaikkien työntekijöiden taustojen tarkistuksen. Makunuotta Oy:llä on vastuuvakuutus Folksam Vahinkovakuutus Oy:ssä vahinkotilanteita varten.


Pesuaineissa yhteistyökumppani on laadukas Disk Teknik Oy sekä siivous koneet ja laitteet ovat uusia. Mahdollisuus myös allergia vapaaseen höyrypesuun yms.


MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS 

Makunuotta Oy on ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys joten yksityishenkilönä omaan kotiin ja vapaa-ajan asuntoon sekä vanhempien tai isovanhempien kohdistuneen siivouksen voit vähentää verotuksessasi -50% arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Omavastuu on 100 € / vuosi, maksimi vähennys 2400 € / vuosi / henkilö. Laskussa on selkeästi mainittu vähennyksen ja työn  osuus.


Tarjouspyynnöt myynti@makunuotta.fi tai p. 0105743730 Mainitse kohteen sijainti, neliöt, huonekorkeus sekä haluttu siivous.